Ισχυρός παγετός σημειώθηκε στην Κρήτη το πρωϊνό της Δευτέρας 14/03, με τη χαμηλότερη θερμοκρασία, –7.1 βαθμοί Κελσίου, να σημειώνεται στο Ασκύφου Χανίων.
Οι 8 χαμηλότερες τιμές θερμοκρασίας που κατέγραψαν οι σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στο νησί δίνονται στον πίνακα που ακολουθεί.
Νέο ψυχρή αέρια μάζα θα επηρεάσει και την Κρήτη από το Σάββατο
Ευτυχώς τα δύσκολα τα είδαμε, δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων ο μετεωρολόγος Μανώλης Λέκκας. Θα μας κάνει ένα διάλειμμα ο καιρός με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όπου βλέπουμε να επανέρχεται η επέλαση μιας νέας ψυχρής μάζας, που δεν φαίνεται να δώσει έντονα καιρικά φαινόμενα, θα επαναφέρει ωστόσο τις πολύ ψυχρές θερμοκρασίες.
Σήμερα στην Κρήτη θα επικρατήσουν νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Λέκκα
Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου – Ηλεκτρονική Επεξεργασία: Γιώργος Βλαζάκης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος