Χανιά: Περισσότερα από 100 δέντρα και τρεις κολώνες της ΔΕΗ ξερίζωσαν οι θυελλώδεις άνεμοι στον Aποκόρωνα

Περισσότερα από 100 δέντρα ξερίζωσαν οι θυελλώδεις νότιοι – νοτιοανατολικοί άνεμοι που έπνεαν και στην περιοχή του Δήμου Αποκορώνου σήμερα Παρασκευή. Τρεις κολώνες της ΔΕΗ έπεσαν στο έδαφος, με αποτέλεσμα την πολύωρη διακοπή ρεύματος στην ευρύτερη περιοχή των Βρυσσών, Βάμου και Αρμένων.

Χανιά: Περισσότερα από 100 δέντρα και τρεις κολώνες της ΔΕΗ  ξερίζωσαν οι θυελλώδεις άνεμοι στον AποκόρωναΣύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Αποκόρωνα Χαράλαμπου Κουκιανάκη στην ΕΡΤ Χανίων, τα συνεργεία του ΔΕΔΗΕ εργάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών, ενώ συνεργεία της Πυροσβεστικής, της ομάδας Εκτάκτων Αναγκών του Δήμου, αλλά και ιδιωτών, απομακρύνονται τα πεσμένα δέντρα από τους δρόμους και αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία σε Βρύσες, Βάμο, Καλύβες, Αρμένους, Στύλο, Φιλίππου, Καλαμίτσι Αλεξάνδρου και Γεωργιούπολη.

Χανιά: Περισσότερα από 100 δέντρα και τρεις κολώνες της ΔΕΗ  ξερίζωσαν οι θυελλώδεις άνεμοι στον AποκόρωναΟι πτώσεις δέντρων και στύλων της ΔΕΗ ευτυχώς δεν προκάλεσαν ιδιαίτερες ζημιές σε περιουσίες και ακίνητα, υπογράμμισε ο κ. Κουκιανάκης, ο οποίος τόνισε ότι αυτό που θα πρέπει όλοι να προσέχουμε, είναι κατά την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων, να διατηρούμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή, προς αποφυγή ατυχημάτων.

Χανιά: Περισσότερα από 100 δέντρα και τρεις κολώνες της ΔΕΗ  ξερίζωσαν οι θυελλώδεις άνεμοι στον Aποκόρωνα

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος