”Οι ΚΟ της ΕΠ Κρήτης τις επόμενες μέρες, οργανώνουν ένα πλατύ πολιτικό άνοιγμα, μπροστά στην συμπλήρωση δύο χρόνων από το ξέσπασμα της πανδημίας στη χώρα μας.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω περιοδείες:
Την Τρίτη 22/2 θα πραγματοποιηθούν:
• Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο ΓΝ Χανίων, στις 11πμ, με επικεφαλής τον Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του ΓΠ Κρήτης και περιφερειακό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε χωριά του Δήμου Πλατανιά Χανίων, στις 7μμ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Ανθούση, μέλος του ΤΓ Χανίων και δημοτικό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο Πλατανιά.
Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε χωριά του πρώην δήμου Κρυονερίδας Χανίων, στις 7μμ, με επικεφαλής τον Γιώργο Νταγκουνάκη, μέλος του ΓΠ Κρήτης.
Την Παρασκευή 25/2 θα πραγματοποιηθεί:
Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε χωριά του πρώην Δήμου Αρμένων Χανίων, στις 11πμ, με επικεφαλής τον Μελισσάκη Νικήτα, μέλος του ΤΓ Χανίων”.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος