Αναφορικά με τον 2ο γύρο εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ», σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Χανίων, ενημερώνει «τα μέλη και τους φίλους του κινήματος ότι η εκλογική διαδικασία θα διαρκέσει από τις 07:00 π.μ. έως τις 19:00 μ.μ., την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη και φίλοι που συμμετείχαν με την ψήφο τους στις εκλογές του 1ου γύρου την προηγούμενη Κυριακή. Δεν απαιτείται η καταβολή τιμήματος για την συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία. Επίσης οι ψηφοφόροι μπορούν να ψηφίσουν σε οποιαδήποτε τμήμα ανεξαρτήτως με το που ψήφισαν κατά τον 1ο γύρο.
Τέλος ενημερώνουμε για την μεταφορά του εκλογικού τμήματος Μάλεμε στον Ταυρωνίτη και συγκεκριμένα στο χώρο του πολιτιστικού συλλόγου Ταυρωνίτη.
Όλα τα υπόλοιπα εκλογικά τμήματα θα παραμείνουν τα ίδια».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος