Παράλληλες δράσεις στην έκθεση “landscape stories” της Δημοτικής Πινακοθήκης Χανίων για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Ο Δήμος Χανίων και η Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων γιορτάζουν τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων (18/5), με νέα εργαστήρια και παράλληλες δράσεις στην έκθεση “landscape stories” που φιλοξενείται αυτήν την περίοδο στους χώρους της.

Αναλυτικά, το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 στις 11:00 π.μ., διοργανώνονται εκπαιδευτικά εργαστήρια για οικογένειες, με τίτλο: «Φωτογραφία. Κιβωτός του Πλανήτη».

Παράλληλες δράσεις στην έκθεση “landscape stories” της Δημοτικής Πινακοθήκης Χανίων για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν.

Απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής: https://forms.gle/P8XP7HaWrWKZUd2B6 

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί περιήγηση στην έκθεση “landscape stories”, συμπαραγωγή με το MOMus-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, την επιμέλεια της οποίας έχει ο Ηρακλής Παπαϊωάννου.

Θα ακολουθήσουν τρία εργαστήρια με τίτλο: “Φυτών πορτρέτα”, “Επιστροφή στη φύση” και “Ποιητική τοπογραφία” διάρκειας 30 λεπτών το καθένα. Τα εργαστήρια θα γίνουν από τον Κωνσταντίνο Φίσερ, εικαστικό, τη Γιώτα Μπούρα, εκπαιδευτικό και την Άννα Νεμπαυλάκη, επιμελήτρια των εκπαιδευτικών και των παράλληλων δράσεων της έκθεσης.

Συνολική διάρκεια της δράσης: 2 ώρες.

Τα εκπαιδευτικά εργαστήρια απευθύνονται σε οικογένειες (γονείς και παιδιά: ηλικίας 8 – 15 χρονών), συνεπώς κάθε παιδί είναι απαραίτητο να συνοδεύεται από έναν ενήλικα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος