Παράδοση οικιακών κομποστοποιητών και συμμετοχή στο πιλοτικό πρόγραμμα στον Δ. Πλατανιά

Σε εξέλιξη είναι η παράδοση κάδων Οικιακής Κομποστοποίησης στους συμμετέχοντες στο πιλοτικό πρόγραμμα προώθησης οικιακής κομποστοποίησης του Δήμου Πλατανιά, ενώ παράλληλα σχεδιάζεται η δεύτερη διανομή για την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2023.

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης είναι:

1. Ύπαρξη κήπου για την τοποθέτηση του κομποστοποιητή σε χώμα.
2. Η οικία να βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου Πλατανιά
Όσοι δημότες επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά στο πρόγραμμα και εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις συμμετοχής, θα υποβάλουν Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση για ένταξη στο Πρόγραμμα Οικιακής Κομποστοποίησης, καθώς και για την αποδοχή των όρων της παραλαβής του κομποστοποιητή και του συναφούς εξοπλισμού.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση dimos@platanias.gr ή με υποβολή γενικής αίτησης κατόπιν σύνδεσης μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Πλατανιά https://egov.crowdapps.net/platanias/. Στην περίπτωση αυτή η Υπεύθυνη Δήλωση θα κατατεθεί στο Δήμο κατά την παραλαβή του κάδου.

Όσοι δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, θα μπορούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα έγγραφα από τα γραφεία πρωτοκόλλου του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Αιτήσεις και Υπεύθυνες Δηλώσεις για τη 2η διανομή κάδων κομποστοποίησης θα γίνονται δεκτές έως τις 30 Δεκεμβρίου 2022.

Οι κάδοι κομποστοποίησης θα διατεθούν δωρεάν και οι εθελοντές του προγράμματος θα είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση της καλής κατάστασης και ορθής λειτουργίας αυτών. Η παραλαβή θα πραγματοποιείται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στην ιστοσελίδα του Δήμου https://www.platanias.gr/pilotiko-programma-proothisis-oikiakis-kompostopoiisis-dimoy-platania/ όπου έχουν αναρτηθεί οδηγίες συναρμολόγησης, χρήσεως και ενημερωτικό υλικό

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ