Πανελλαδικά το κοινωνικό μήνυμα της Περιφέρειας Κρήτης για τον κορονοϊό με την «σφραγίδα» του ΕΣΡ

Το προβεβλημένο κοινωνικό μήνυμα της Περιφέρειας Κρήτης για τα μέτρα πρόληψης του κορονοϊού, εγκρίθηκε από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό συμβού-λιο για να αναμεταδίδεται δωρεάν ως ενιαίο κοινωνικό μήνυμα σε όλα τα ρα-διοτηλεοπτικά δίκτυα της Ελλάδας! Η απόφαση-έγκριση ελήφθη από το ΕΣΡ στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών με τίτλο «Μένουμε σπίτι για τους ανθρώπους που αγαπάμε» για την ανα-γκαιότητα παραμονής στο σπίτι λαμβάνοντας όλα τα κατάλληλα μέτρα προ-φύλαξης ώστε να περιοριστούν τα κρούσματα του COVID 19.

Η Περιφέρεια Κρήτης τις τελευταίες εβδομάδες εφαρμόζει όλες τις Οδηγίες και τις σχετικές αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας, του ΕΟΔΥ και όλων των συ-ναρμόδιων Υπουργιών για την αντιμετώπιση του COVID-19, προκειμένου να περιοριστούν οι συνέπειές του στην υγεία του πληθυσμού.

Μέσα στο πλαίσιο της λήψης σειράς προληπτικών μέτρων δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας ένα βίντεο για την ευαισθητοποίηση της κοινω-νίας και την ευρύτερη διάδοση του μηνύματος «Μένουμε σπίτι» σε όλη την Κρήτη. Το βίντεο δημιουργήθηκε από την ομάδα του Ημιμαραθωνίου Κρήτης και είναι το πρώτο που κυκλοφόρησε από μια Περιφέρεια, λαμβάνοντας μάλι-στα και την άδεια του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, προκειμένου να μεταδοθεί μέχρι στις 30 Απριλίου 2020 σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο από όλους τους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσιάζοντας το παρα-πάνω βίντεο δήλωσε: «αυτές τις ώρες το καθήκον της ατομικής ευθύνης είναι κρισιμότερο. Όλοι μαζί, από τη μια άκρη της Κρήτης ως την άλλη, προστατεύ-οντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας, χτίζουμε ένα μεγάλο δίχτυ προστα-σίας. Ως Περιφέρεια Κρήτης ακολουθούμε τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων για την πρόληψη και τον περιορισμό του COVID-19». Ευχαρίστησε παράλ-ληλα από καρδιάς όλους τους συντελεστές και συγκεκριμένα την ομάδα του Η-μιμαραθώνιου Κρήτης, τον Γιώργο Αλεβυζάκη για το σενάριο, τον Αλέξανδρο Χατζηπαναγιώτη για την εκτέλεση της παραγωγής και τη μικρή πρωταγωνί-στρια Κατερίνα Λαμπράκη.

link για βίντεο σποτ και ραδιοφωνικό σποτ :

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος