Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου οι δράσεις του Δήμου Χανίων

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου και παρουσία εκπροσώπων από διάφορους φορείς, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η γιορτή του Δήμου Χανίων για τον Τουρισμό, στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης και στην πλατεία Κατεχάκη στο Ενετικό λιμάνι Χανίων, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου οι δράσεις του Δήμου Χανίων
Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης ανέφερε τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην αναβάθμιση των υποδομών του Δήμου, ενώ τόνισε πως τα επόμενα τρία χρόνια οι δημότες θα δουν την πόλη να αλλάζει, «με έργα και παρεμβάσεις που ξεπερνούν τα 180 εκατομμύρια ευρώ, έχουν εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις και ξεκινούν άμεσα». Ο κ. Σημανδηράκης ανέλυσε το επενδυτικό πλάνο του Δήμου Χανίων στις δημόσιες υποδομές, με τις παρεμβάσεις να ξεκινούν σχεδόν ταυτόχρονα σε τρεις άξονες: το παραλιακό μέτωπο από την Αγία Κυριακή έως τους Αγ. Αποστόλους, το αστικό κέντρο της πόλης με εργασίες σε κεντρικές οδούς, πλατείες και πεζοδρόμια και σε όλες τις περιαστικές περιοχές.

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου οι δράσεις του Δήμου ΧανίωνΜε την ολοκλήρωση της συζήτησης, ακολούθησε επίσημο παραδοσιακό γεύμα για τους παρευρισκόμενους στην πλατεία Κατεχάκη, εκεί όπου έσμιξαν όλοι οι παραδοσιακοί σύλλογοι της πόλης που συμμετείχαν στην Παραδοσιακή Στράτα που διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων φέτος το καλοκαίρι. Ο Δήμαρχος Χανίων, στη συνέχεια βράβευσε όλους τους συλλόγους με τιμητική πλακέτα ευχαριστώντας τους για τη συμμετοχή τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος