Οι δασικοί χάρτες στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΕΔ Κρήτης

Συνεδρίασε σήμερα, Τετάρτη, η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης με τη συμμετοχή του προέδρου, Γιάννη Κουράκη και των μελών της, Γιώργου Μαρινάκη, Γιάννη Μαλανδράκη, Μανώλη Κοκοσάλη, Νίκου Κοκκίνη καθώς και του μέλους του ΔΣ της ΠΕΔ, Ευριπίδη Κουκιαδάκη.
Ένα από το βασικά θέματα που απασχόλησε τα μέλη της Ε.Ε ήταν τα ζητήματα και τα προβλήματα που αναδείχθηκαν μετά την ανάρτηση των δασικών χαρτών στην Κρήτη.
Έγινε ενημέρωση από τον κ. Κουκιαδάκη και αποφασίστηκε η έγκριση της εισήγησης, η οποία αποτελεί το πλαίσιο για την πολιτική της ΠΕΔ Κρήτης γι’ αυτό θέμα που απασχολεί τους πολίτες, οι οποίοι συνωστίζονται τον τελευταίο καιρό στα γραφεία κτηματογράφησης.
Επίσης αποφασίστηκε να συνεδριάσει δια ζώσης το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ με τη συμμετοχή όλων των Δημάρχων της Κρήτης για να υπάρξει ενημέρωση και να ληφθούν οριστικές αποφάσεις.
Όπως τονίστηκε από τον κ. Κουκιαδάκη, η ενσωμάτωση αυτούσιων των δασικών χαρτών στους κτηματολογικούς πίνακες έχει ανοίξει τον «ασκό του αιόλου», καθώς οι πολίτες που έχουν ιδιοκτησιακά δικαιώματα επί αυτών είναι αναγκασμένοι να προσφύγουν δικαστικά για να προστατέψουν τις ιδιοκτησίες τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος