Ο Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ρεθύμνου στην Αντιπερειάρχη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, πραγματοποίησε σήμερα, ο νέος Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, Ταξίαρχος Εμμανουήλ Παπαδάκης, στο πλαίσιο της ανάληψης των καθηκόντων του.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης συνεχάρη τον κ. Παπαδάκη για την τοποθέτησή του στη θέση του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Η κα Λιονή αναφέρθηκε στην ανάγκη της κοινωνίας να νιώθει την παρουσία της Αστυνομίας στην καθημερινότητα, ώστε οι πολίτες να νιώθουν ασφαλείς και να απομονωθούν παραβατικές συμπεριφορές, που κλονίζουν το αίσθημα ασφάλειας και αμαυρώνουν τον τόπο μας.

Τόνισε, μάλιστα, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης προσβλέπει στη στενή συνεργασία τόσο με την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου με σκοπό τη διασφάλιση της έννομης τάξης και την ομαλή λειτουργία του κοινωνικού ιστού, αλλά και το συντονισμό δράσεων σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος