Ο Δήμαρχος Κισσάμου στηρίζει την υλοποίηση του έργου παράκαμψης Τοπολίων

Το έργο παράκαμψης Τοπολίων στηρίζει με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Κισσάμου Γιώργος Μυλωνάκης, απαντώντας στις αντιδράσεις κατοίκων της περιοχής.

«Η Παράκαμψη Τοπολίων, είναι το μεγαλύτερο έργο επαρχιακής οδοποιίας που υλοποιείται στον νομό Χανίων και το μεγαλύτερο έργο που εντάχθηκε στο ΠΕΠ Κρήτης την τελευταία 10ετία. Η υλοποίηση του έργου αυτού, το οποίο είναι καθοριστικό για την λειτουργία του οδικού άξονα της Κρήτης που καταλήγει στο Ελαφονήσι, ήταν ο πρωτεύων στόχος για τους πρώην δήμους Ιναχωρίου και Μηθύμνης, όπως και για τον ενιαίο δήμο Κισσάμου που διεκδίκησε την ένταξή του στο ΕΣΠΑ το 2013. Όπως συμβαίνει με κάθε μεγάλο έργο, είναι αναμενόμενο κατά την κατασκευή του να αντιμετωπίζει προβλήματα και καθυστερήσεις, που διαταράσσουν την καθημερινότητα των κατοίκων», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τέλος, ο κ. Μυλωνάκης επισημαίνει ότι έχει την διαβεβαίωση του κ. Αντιπεριφερειάρχη, ότι θα υλοποιηθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα οι εργασίες για την βελτίωση της απορροής των ομβρίων του νέου δρόμου πάνω από τα Τσουρουνιανά, ενώ θα υλοποιηθούν και οι όποιες απαιτούμενες παρεμβάσεις για τον Αι Κυρ Γιάννη. Όσο για το ρέμα πάνω από τα Καψανιαννά, είναι δεδομένο πως άμεσα θα γίνουν εργασίες για την αποκατάστασή του και θα επιδιώξουμε με την ευκαιρία να γίνουν εργασίες καθαρισμού όπου απαιτείται στο σύνολο του ρέματος.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΤΟΠΟΛΙΩΝ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος