Νοσοκομείο Χανίων: 814 ραντεβού την 1η Φεβρουαρίου στα εξωτερικά ιατρεία

Εντυπωσιακό είναι το νούμερο των ραντεβού που κλείστηκε από πολίτες των Χανίων στη Γραμματεία των εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου την Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2023. Από αυτά τηλεφωνικώς κλείστηκαν 614, ενώ μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής e-ραντεβού 200.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο την πρώτη ώρα κλείστηκαν στο Γαστρεντερολογικό Ιατρείο 59 ραντεβού, στο Δερματολογικό 27, στο Καρδιολογικό 70, στο Οφθαλμολογικό 95, στο Πνευμονολογικό 45, στο ΩΡΛ 31 ραντεβού. Το πλήθος των ραντεβού μόνο την πρώτη ημέρα κλεισίματος για τον μήνα Φεβρουάριο αποδεικνύει την τεράστια ζήτηση υπηρεσιών Υγείας από πλευράς των πολιτών και το δύσκολο έργο που καλείται να φέρει εις πέρας το προσωπικό του Γ.Ν.Χ..

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 28/02/2023 οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ηλεκτρονικά ραντεβού (επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα chaniahospital.grεπιλέγοντας από το πεδίο e-servicesτην επιλογή e-ραντεβού), για τα κάτωθι γενικά ιατρεία:

-Γαστρεντερολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

-Δερματολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

-Καρδιολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

-Οφθαλμολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

-Πνευμονολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

-ΩΡΛ (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

Σημειώνεται παράλληλα ότι και για τις λοιπές εργαστηριακές, ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις που είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική εφαρμογή των ραντεβού οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού μέχρι και τις 28/02/2023.

Οι πολίτες που δεν έχουν την τεχνική πρόσβαση για κλείσιμο e – Ραντεβού μπορούν να επικοινωνούν στο 2821071010 από τις 9 π.μ. και μέχρι τις 14.00 μ.μ. ή να προσέρχονται με φυσική παρουσία στη Γραμματεία Εξωτερικών Ραντεβού του Γ.Ν. Χανίων από Δευτέρα έως και Πέμπτη 09.00π.μ.έως και 14.00.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι οι ογκολογικοί και αιματολογικοί ασθενείς θα εξυπηρετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της Γραμματείας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος