Νέος πνεύμονας πρασίνου στο κέντρο των Χανίων

Σύντομα θα υπογραφεί παρουσία και του Περιφερειάρχη Κρήτης, η χρηματοδότηση και δημοπράτηση έργου στο ανατολικό ανάχωμα, τον χώρο δηλαδή πάνω από την Ανατολική Τάφρο μέχρι την οδό Μίνωος, στο οποίο αναμένεται να δημιουργηθεί ένας νέος πνεύμονας πρασίνου.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Χανίων, η υπογραφή της σύμβασης του έργου που έχει προϋπολογισμό 7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που έχει διασφαλιστεί και μέχρι την άνοιξη εκκινήσουν οι εργασίες, θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες παρουσία του Περιφερειάρχη Στάυρου Αρναουτάκη.

Σύντομα η υπογραφή για τη σύμβαση κατασκευής 8 σχολείων και ανακατασκευής του Πάρκου Ειρήνης και Φιλίας

Στην διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, ο κ. Σημανδηράκης ανακοίνωσε επίσης, ότι εντός των επόμενων μηνών αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης και για το έργο κατασκευής 8 σχολείων και ανακατασκευής του πάρκου Ειρήνης και Φιλίας στα Χανιά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος