Νέο αίτημα του Δημάρχου Πλατανιά, για δημιουργία Λιμενικού Σταθμού στο Λιμάνι Κολυμπαρίου

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, επανέρχεται με νεότερο έγγραφό του, το οποίο απέστειλε στον Υπουργό και στον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και στον νέο Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, με κοινοποίηση στους Βουλευτές του Νομού και σε άλλους αρμόδιους υπηρεσιακούς φορείς, σχετικά με το αίτημά του για τη αναγκαιότητα  δημιουργίας  Λιμενικού Σταθμού στο Λιμάνι Κολυμπαρίου.

Όπως αναφέρει ο κ. Μαλανδράκης: «με δεδομένη την πλήρη ολοκλήρωση, όχι μόνο του Λιμενικού Έργου, αλλά και της χερσαίας ανάπλασης της λιμενικής ζώνης, η οποία έχει ως φυσικό επακόλουθο την πλήρη αξιοποίηση του αλιευτικού καταφυγίου στο Κολυμβάρι, τόσο από τα ελλιμενιζόμενα σκάφη, όσο και από τους πολίτες που χρησιμοποιούν τους αναπλασμένους χώρους και καθώς η προηγούμενη ηγεσία του Λιμενικού Σώματος είχε αναγνωρίσει τη σημασία του αιτήματος του Δήμου και είχε επανειλημμένα δώσει προφορικές διαβεβαιώσεις για την ικανοποίησή του, δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει σχετική υλοποίηση».

Ο κος Μαλανδράκης καταλήγοντας υπογράμμισε:

«Ζητάμε για ακόμη μία φορά τη σύσταση Λιμενικού Σταθμού, προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία των εγκαταστάσεων του λιμένα και η εύρυθμη λειτουργία του».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος