Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο στα Χανιά – Ελαφρά τραυματίες δύο νέοι άνθρωποι

Την τελευταία του πνοή άφησε στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 20χρονος μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στη θέση Μπαμπιόλος, στον Αλικιανό Χανίων.

Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο στα Χανιά – Ελαφρά τραυματίες δύο νέοι άνθρωποιΤο δυστύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο άτυχος νέος ο οποίος κάθονταν στη θέση του συνοδηγού μαζί με δύο φίλους 20 και 23 ετών, βγήκε από την πορεία του στη στροφή του δρόμου, εκτινάχθηκε και αναποδογύρισε.

Ενώ οι άλλοι δύο νέοι κατάφεραν να βγουν από το όχημα, ο 20χρονος έχασε τη ζωή του, αφού εγκλωβίστηκε από την οροφή του αυτοκινήτου.

Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο στα Χανιά – Ελαφρά τραυματίες δύο νέοι άνθρωποιΗ δύναμη της πρόσκρουσης ήταν τέτοια, που αρχικά πυροσβέστες και αστυνομικοί δε μπορούσαν να εντοπίσουν το όχημα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο στα Χανιά – Ελαφρά τραυματίες δύο νέοι άνθρωποιΟι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων με ελαφρά τραύματα.

Στο Νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν τραγικές σκηνές, με τον πατέρα του αδικοχαμένου νέου, να αναζητά απαντήσεις που το παιδί του χάθηκε.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος