Νέες κερκίδες για τα περιφερειακά γήπεδα του Δήμου Χανίων στη Σούδα, το Βαρύπετρο και την Αγ. Μαρίνα

Με νέες κερκίδες, εξοπλίστηκαν πρόσφατα τρία περιφερειακά ποδοσφαιρικά γήπεδα του Δήμου Χανίων.

Νέες κερκίδες για τα περιφερειακά γήπεδα του Δήμου Χανίων στη Σούδα, το Βαρύπετρο και την Αγ. ΜαρίναΣυγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες, στο πλαίσιο αναβάθμισης των αθλητικών χώρων του Δήμου Χανίων, πραγματοποιήθηκε εγκατάσταση και τοποθέτηση νέων κερκίδων 52 θέσεων, στα γήπεδα της Σούδας, του Βαρυπέτρου και της Αγ. Μαρίνας.

Νέες κερκίδες για τα περιφερειακά γήπεδα του Δήμου Χανίων στη Σούδα, το Βαρύπετρο και την Αγ. ΜαρίναΣημειώνεται πως στα γήπεδα αυτά δεν υπήρχε παρόμοια εγκατάσταση με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι, αθλητές, προπονητές, παιδιά και κηδεμόνες να αναγκάζονται να παρακολουθούν τους αγώνες όρθιοι.

Νέες κερκίδες για τα περιφερειακά γήπεδα του Δήμου Χανίων στη Σούδα, το Βαρύπετρο και την Αγ. ΜαρίναΟ Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, υπογράμμισε: «Ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά σε ένα μέλλον «γεμάτο» με αθλητισμό, με κάτι τόσο απλό όπως οι καινούργιες κερκίδες 52 θέσεων, που στήθηκαν και τοποθετήθηκαν τις τελευταίες μέρες, στα περιφερειακά δημοτικά γήπεδα της Σούδας, του Βαρυπέτρου και της Αγ. Μαρίνας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος