Πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με θέματα συζήτησης την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου για την πολιτική συγκυρία, την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον απολογισμό-προγραμματισμό της ΝΕ που εισηγήθηκε ο συντονιστής της απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής, Γιώργος Βλαστός.
Στη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη παρευρέθηκαν και παρενέβησαν με ομιλίες τους ο τομεάρχης Υγείας και βουλευτής Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ανδρέας Ξανθός, ο Νίκος Μπίστης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Αλέξης Χριστόπουλος και η Σοφία Πανδή από το Οργανωτικό Γραφείο της Κ.Ε.Α. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη εξέλεξε νέα 27μελή Νομαρχιακή Επιτροπή Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανανεωμένη κατά τα τρία τέταρτα και αποτελείται με αλφαβητική σειρά από τους παρακάτω:
Ανδρουλάκης Μιχάλης
Αντωνουσάκη Όλγα
Αυγενάκης Μανώλης
Βάθης παπά Γιάννης
Βλαστός Γιώργος
Γιαννουσάκης Γιώργος
Γρηγοράκης Δημήτρης
Δουλουμπέκης Θοδωρής
Ζαχαράκης Χρήστος
Καλπάκη Φωτεινή
Καλλέργης Μανώλης
Κιαγιάς Χαράλαμπος
Κλάδος Δημήτρης
Κλάδος Δήμος
Κλίνης Ευάγγελος
Κρεβετζάκης Θωμάς
Μανουσάκη Χρυσούλα
Μανωλιουδάκης Κώστας
Μονιάκης Γιώργος
Οικονομίδου Μαριάννα
Παπαδάκη Δήμητρα
Παπαδάκη Διονυσία
Πολιουδάκης Γιώργος
Σηφάκη Ταξιαρχούλα
Σκαράκη Ιωάννα
Σταυρακάκη-Μπαγκέρη Ουρανία
Τρούλης Γιώργος
Ακολούθως, η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή συνήλθε σε σώμα και εξέλεξε Συντονιστικό Όργανο.
Στη θέση του Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξελέγη ο Θοδωρής Δουλουμπέκης.
Στη θέση του Αναπληρωτή Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξελέγη ο Μανώλης Αυγενάκης.
Ο απερχόμενος συντονιστής Γιώργος Βλαστός ως μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και της Κ.Ε.Α. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αναλαμβάνει την οργανωτική ευθύνη για Ρέθυμνο και Κρήτη.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος