Ν. Αγγελάκη: Να δοθεί το όνομα του Μανώλη Σκουλάκη στο πάρκο των Αγ. Αποστόλων (ηχητικό)

Να δοθεί το όνομα του Μανώλη Σκουλάκη σε οδό του Δήμου Χανίων ή στο Πάρκο των Αγίων Αποστόλων, έκταση για την οποία αγωνίστηκε επίμονα και επίπονα αλλά και με σθένος, προκειμένου να έρθει τελικά στην κυριότητα του Δήμου Χανίων, ζητά με νέα παρέμβασή της στο Δημοτικό Συμβούλιο, η Δημοτική Σύμβουλος, Νάνσυ Αγγελάκη.

Ν. Αγγελάκη: Να δοθεί το όνομα του Μανώλη Σκουλάκη στο πάρκο των Αγ. Αποστόλων (ηχητικό)

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τον θάνατο του επί σειρά ετών υφυπουργού Υγείας, βουλευτή και Δημάρχου της πόλης, η κ. Αγγελάκη, σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ Χανίων υπενθυμίσει ότι ο «Μανώλης Σκουλάκης προσέφερε από όλες τις θέσεις που υπηρέτησε ως υπουργός Υγείας, ως βουλευτής, ως Δήμαρχος, καταστώντας τον εαυτό του μέτρο σύγκρισης και πρότυπο. Αφιερώθηκε σε έναν τομέα δύσκολο – αυτόν της Υγείας και της Πρόνοιας – στον οποίο πίστευε ειλικρινά. Έναν τομέα που ήταν σημαντικός σύμφωνα με τον ίδιο, για την ευημερία της Ελλάδας και των ανθρώπων της».

«Ο Μανώλης Σκουλάκης λείπει από όλους εμάς που τον αγαπήσαμε και ζήσαμε μαζί του την αγωνία του για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Σε ένδειξη τιμής στο πρόσωπό του, για το έργο που άφησε, η προηγούμενη Δημοτική Αρχή ξεκίνησε μία προσπάθεια προκειμένου να δοθεί το όνομά του στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, που ο ίδιος αγωνίστηκε για να το δει να δημιουργείται και να παραδίδεται στους Χανιώτες. Ωστόσο η προσπάθεια αυτή δεν τελεσφόρησε και σήμερα, μία απλή τιμητική πλακέτα που φέρει το όνομά του είναι τοποθετημένη στην είσοδο του Κέντρου.
Σήμερα, δύο χρόνια μετά, επαναφέρουμε την πρότασή μας για να δοθεί το όνομα του Μανώλη Σκουλάκη, σε οδό του Δήμου μας ή στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων, έκταση για την οποία αγωνίστηκε επί μακρόν, με σθένος, προκειμένου να έρθει στην κυριότητα του Δήμου Χανίων και να την απολαμβάνουν όλοι οι Χανιώτες», τονίζει η κ. Αγγελάκη.

Ακούστε τη συνέντευξή της στην ΕΡΤ Χανίων:

Ρεπορτάζ: Κ. Πολύζου / Ηλ. Επεξεργασία: Γ. Βλαζάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος