ertnews.gr

Μουσικό Φεστιβάλ Χανίων-“Εισαγωγή”(ηχητικό)

04/09 11:03
Μουσικό Φεστιβάλ Χανίων-“Εισαγωγή”(ηχητικό)

Οι FAir Productions, η Περιφέρεια Κρήτης και ο  Δήμος Χανίων – ΚΕΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ παρουσιάζουν το 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Χανίων – “Εισαγωγή”, που θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 5 έως την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023 στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, στην παλιά πόλη των Χανίων.

Πρόγραμμα:

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου

20:00 – Έναρξη και συναυλία “Zero” της Φένιας Χρήστου, με την ίδια (πιάνο, τραγούδι και φωνητικά), τον Alexis Bove (βιολοντσέλο) και τον Χρήστο Γαρμπιδάκη (laptop).

21:00 – Συναυλία του Σταύρου Λάντσια (πιάνο).

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου

12:00 – Εργαστήριο (EN): “Extended cello technics and its use in the 20th and 21st century works”, με τον Alexis Bove.

14:00 – Διαδραστικό εργαστήριο “Πιάνο & Ηλεκτρονικά Μέσα (Ableton Live, Virtual Instruments…) στη μουσική παραγωγή”, με τον Χρήστο Γαρμπιδάκη, τον Νίκο Σωτηρόπουλο και τη Φένια Χρήστου.

21:00 – Συναυλία με μελοποιήσεις του Άγγελου Θεοδωράκη-Παπαγγελίδη πάνω σε ποίηση του Ανδρέα Κάλβου, του Διονύσιου Σολωμού και του Λόρδου Μπάιρον.

21:30 – Συναυλία με μελοποιήσεις, τραγούδια και συνθέσεις της Φένιας Χρήστου με την ίδια (πιάνο) και τον Alexis Bove (βιολοντσέλο).

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου

12:00 – Εργαστήριο Τραγουδοποιίας – Μελοποίησης με τη Φένια Χρήστου.

21:00 – Συναυλία με τη Σαβίνα Γιαννάτου (τραγούδι και φωνητικά) και τον Σπύρο Μάνεση (πιάνο).

Πληροφορίες και εισιτήρια εδώ.

Σήμερα στην ΕΡΤ Χανίων μίλησε ο ιδρυτής της FAir Productions, και καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Χρήστος Γαρμπιδάκης. Ακούστε τη συζήτηση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version