Με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων το «13ο Υπερκοπέλι – Υπερκοπελάκι» και «Ανοιχτοί Ορίζοντες»

Ο Σύλλογος «Ορίζοντας» και η αθλητική του παρέα, με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων, διοργανώνει το «ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ 13», για τη στήριξη παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο. Ένα διήμερο γεμάτο με πολλές δράσεις, αθλητικές, ψυχαγωγικές, πολιτιστικές, όλες με πνεύμα αλληλοστήριξης και αλληλεγγύης.
Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022, το απόγευμα, ξεκινάμε με τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες», έναν αγώνα δρόμου δυναμικού περπατήματος 5χλμ, χωρίς χρονομέτρηση και κατάταξη, στον οποίον οι συμμετέχοντες θα προσφέρουν το κόστος της συμμετοχής τους (5 ευρώ) σε όποιο σωματείο/ίδρυμα επιθυμούν από τα παρακάτω, με σκοπό να προωθηθεί το μήνυμα του εθελοντισμού.

Με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων το «13ο Υπερκοπέλι – Υπερκοπελάκι» και «Ανοιχτοί Ορίζοντες»Ξενώνας η «Ηλιαχτίδα», Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας – Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία «Αρίων», Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Παιδιών «Μεγαλόχαρη», Κέντρο Ημέρας Νόσου Alzheimer Χανίων, Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Ανάπηρων & Παραπληγικών «Αετοί Κρήτης», ΕΛΕΠΑΠ Χανίων, Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ήπιες Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος – Άσπεργκερ Νομού Χανίων, Συσσίτια Σπλάντζιας, Κοινωνική Κουζίνα «O Άλλος Άνθρωπος» Χανίων, «Η Καρδιά του Παιδιού», Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας». Η πρώτη ημέρα θα κλείσει με «Πιλάφι Party», όπου θα μας διασκεδάσει με τις μουσικές επιλογές του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων το «13ο Υπερκοπέλι – Υπερκοπελάκι» και «Ανοιχτοί Ορίζοντες»Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 η ημέρα ξεκινά με τους αγαπημένους σε όλους μας πια αγώνες του Υπερκοπελιού: το «Υπερκοπελάκι» και το «Υπερκοπέλι», αγώνες τριάθλου ερασιτεχνικού χαρακτήρα για μικρούς και μεγάλους. Ένας αγώνας αλλιώτικος από τους άλλους, ένας «αγώνας για τη ζωή», με σκοπό τη συμμετοχή και όχι τη νίκη, χωρίς κατακτήριες θέσεις και επίσημη χρονομέτρηση. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει beach party με dj, σουβλάκια, μπίρες και αναψυκτικά, με τον διασκεδαστικό αγώνα «Σούπερ Ήρωες», πολλές εκπλήξεις και διάφορα events γύρω από το πάρκο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος