Παρουσία πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τρίτης οι εορταστικές εκδηλώσεις των Εισοδίων της Θεοτόκου Πολιούχου των Χανίων αλλά και οι εκδηλώσεις τιμής της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στις οποίες παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
Ο Περιφερειάρχης στον εορτάζοντα Μητροπολιτικό Ναό παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία, την δοξολογία που τελέστηκαν συλλειτουργούντων των Μητροπολιτών Δαμασκηνού, Αμφιλοχίου, Ανδρέα, Κυρίλλου και στη συνέχεια συμμετείχε με εκπροσώπους των Αρχών και τους πιστούς στη λιτάνευση της εικόνας των Εισοδίων της Θεοτόκου στους κεντρικούς δρόμους των Χανίων.
Ακολούθως στο μνημείο πεσόντων τελέστηκε από τον Μητροπολίτη κ.κ. Δαμασκηνό επιμνημόσυνη δέηση για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και έγινε κατάθεση στεφάνων από τον Περιφερειάρχη, τους θεσμικούς εκπροσώπους, τους εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Στις εορταστικές εκδηλώσεις στα Χανιά ήταν παρόντες οι Βουλευτές Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, Σέβη Βολουδάκη.
Από πλευράς Περιφέρειας παράλληλα με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη στις εκδηλώσεις συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Χανίων Νίκος Καλογερής, Περιφερειακοί σύμβουλοι, ο Δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Δ/της της 7ης ΥΠΕ και Περιφερειακός σύμβουλος Νεκτάριος Παπαβασιλείου, τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι Ενόπλων δυνάμεων-Σωμάτων Ασφαλείας και χιλιάδες πολίτες.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος