Με χαρούμενες φωνές και εκατοντάδες παιδικά γέλια πραγματοποιήθηκε η «Ακαδημία Ποδηλάτου ΙΙ»

Κορυφώθηκαν οι πλούσιες δράσεις του Δήμου Χανίων για την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2022», με την «Ακαδημία Ποδηλάτου ΙΙ» στην οδό Δαγκλή στη Χαλέπα, όπου παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Χανίων, Παν. Σημανδηράκης.

Με χαρούμενες φωνές και εκατοντάδες παιδικά γέλια πραγματοποιήθηκε η «Ακαδημία Ποδηλάτου ΙΙ»Οι μαθητές του Δήμου Χανίων, μέσα από βιωματικές δράσεις και δραστηριότητες και παιχνίδια ενημερώθηκαν για θέματα που αφορούν στην ασφαλή οδήγηση, στην ανάγκη ισότιμης προσβασιμότητας, στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης, στη σωστή χρήση ποδηλάτου, στην άθληση, στο περπάτημα κ.α. γεμίζοντας με χαρούμενες φωνές και χαμόγελα την «Ακαδημία Ποδηλάτου ΙΙ».

Με χαρούμενες φωνές και εκατοντάδες παιδικά γέλια πραγματοποιήθηκε η «Ακαδημία Ποδηλάτου ΙΙ»Η δράση πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Χανίων και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων και πλαισιώθηκαν από το εκπαιδευτικό τμήμα του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», το Τμήμα Τροχαίας Χανίων, τον Παγκρήτιο Αθλητικό Σύλλογο Κινητικά Αναπήρων & Παραπληγικών «ΑΕΤΟΙ – ΚΡΗΤΗΣ».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος