Λύση στο πρόβλημα των εφημεριών στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων

Λύση για ασφαλή εφημέρευση τους καλοκαιρινούς μήνες για την αντιμετώπιση των ψυχιατρικών περιστατικών στο Νοσοκομείο Χανίων, φαίνεται ότι βρέθηκε μετά από σύσκεψη που συγκάλεσε για το θέμα ο Δ/τής του Νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας.

Έτσι, δεν υφίσταται θέμα μη εξυπηρέτησης των ασθενών και, επομένως, αναμένεται και η τυπική ανάκληση του σχετικού εγγράφου που είχε σταλεί στην Εισαγγελία, σχετικά με την αδυναμία εξυπηρέτησης περιστατικών τον μήνα Ιούλιο.

Το μόνιμο πρόβλημα των άγονων προκηρύξεων

Το πρόβλημα ξεκινάει από το γεγονός, ότι εδώ και δύο χρόνια έχουν προκηρυχθεί δύο φορές διαγωνισμοί για την κάλυψη δύο μόνιμων ψυχιάτρων -μία θέση για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας και μία για την Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου, οι οποίοι και αποδείχτηκαν άγονες.

Ειδικά κίνητρα για τις ανάγκες των Χανίων

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, σε προκήρυξη που αναμένεται να βγει το επόμενο διάστημα, ζητήθηκε από τους ψυχιάτρους ως κίνητρο, να αναβαθμιστούν οι προτεινόμενες θέσεις σε Δ/ντή Ψυχίατρο για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας και Επιμελητή Α’, για την Ψυχιατρική Κλινική, αίτημα που έγινε αποδεκτό από τον Διοικητή του Ιδρύματος.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος