ΚΤΕΛ Χανίων: Μειωμένο εισιτήριο για τη μετακίνηση των εκπαιδευτικών προς το σχολείο

Παροχή έκπτωσης στους εκπαιδευτικούς που μετακινούνται με το ΚΤΕΛ για τα σχολεία του Νομού Χανίων επιτεύχθηκε ύστερα από αίτημα της ΕΛΜΕ Χανίων. Οι εκπαιδευτικοί θα πληρώνουν το μισό εισιτήριο.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Χανίων:
Αποτέλεσμα της καλής συνεργασία μεταξύ του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνης και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων είναι η άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων στις μεταφορές όχι μόνο των μαθητών, αλλά και των εκπαιδευτικών, και η ομαλή διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Χανίων- Ρεθύμνης κ. Ιωάννη Καψανάκη, ο οποίος, ανταποκρινόμενος θετικά στο αίτημα της ΕΛΜΕ Χανίων, ενέκρινε την παροχή έκπτωσης 50% στους εκπαιδευτικούς που μετακινούνται μέσω ΚΤΕΛ από και προς τα σχολεία της Π. Ε. Χανίων κατά την σχολική περίοδο.
Πέραν της οικονομικής βοήθειας, η πράξη αυτή αποτελεί ηθική επιβράβευση των δασκάλων και καθηγητών που διδάσκουν τα παιδιά μας, ιδιαίτερα στα απομακρυσμένα και δυσπρόσιτα σχολεία των Χανίων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος