Συνάντηση της Προέδρου του ΣΕΓΑΣ με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα επισκέφθηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Στη συνάντηση εξετάστηκαν όλα τα θέματα του κλασσικού αθλητισμού στο νησί και η κ. Σακοράφα ευχαρίστησε και δημόσια τον κ. Αρναουτάκη για τη συνεχή και ουσιαστική στήριξη και ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί. 

Συνάντηση της Προέδρου του ΣΕΓΑΣ με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Σε ευρεία σύσκεψη που ακολούθησε στη Περιφέρεια Κρήτης με τη συμμετοχή των εκπροσώπων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και όλων των Κρητικών σωματείων στίβου και των κριτών στίβου, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης καλωσορίζοντας την κ. Σακοράφα έδωσε τα συγχαρητήρια του στην ίδια αλλά και στα στελέχη του ΣΕΓΑΣ για την πρόοδο του κλασσικού αθλητισμού και στη Κρήτη υπογραμμίζοντας ότι «ο αθλητισμός για εμάς είναι επένδυση για τη νέα γενιά. Ο αθλητισμός είναι ανάπτυξη είναι πολιτισμός». 

Από την πλευρά της ο κ. Σακοράφα ευχαριστώντας προσωπικά  τον Περιφερειάρχη, για την έμπρακτη στήριξη ανάπτυξης του αθλητισμού στο νησί, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο ρόλος του αθλητισμού είναι και παιδαγωγικός. Από κοινού έκαναν ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή όλων των ηλικιών στο Run Greece 2024 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου.  

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος