Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη στην Περιφέρεια Κρήτης μεταξύ του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη και του Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης και Δημάρχου Ρεθύμνης, Γιώργου Μαρινάκη.
Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε ο συντονισμός και η προετοιμασία ενόψει της αυριανής σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, παρουσία του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνου Πλεύρη και του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Κεφαλογιάννη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν εκτενώς τα ζητήματα που σχετίζονται με την αύξηση των μεταναστευτικών ροών προς την Κρήτη, ενώ διαπιστώθηκε πλήρης σύμπτωση απόψεων και θέσεων ως προς τα αιτήματα και τις προτάσεις που θα τεθούν από την πλευρά των αυτοδιοικητικών αρχών του νησιού.
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης υπογράμμισαν την ανάγκη για ενιαία εκπροσώπηση και υπεύθυνη στάση σ’ ένα θέμα εθνικής σημασίας, διασφαλίζοντας την κοινωνική συνοχή και τις ισορροπίες στις τοπικές κοινωνίες της Κρήτης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος