Κρήτη: Συγκέντρωση βοήθειας τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών

Πρωτοβουλία να συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους των πληγέντων- πυρόπληκτων περιοχών αναλαμβάνει η Περιφέρεια Κρήτης μετά τις τελευταίες καταστροφικές πυρκαγιές συμπαραστεκόμενη στην κάλυψη των αναγκών των πολιτών των περιοχών αυτών.

Πολίτες και επιχειρήσεις που επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, μπορούν να προσέρχονται στην κεντρική αποθήκη της Περιφέρειας Κρήτης που βρίσκεται επί της οδού Μάχης Κρήτης και Ηφαίστου γωνία (Περιοχή Τάλως) και να παραδίδουν τα προϊόντα που θέλουν να προσφέρουν στους πληγέντες. Η συνδρομή όλων σύμφωνα με τη περιφερειακή Αρχή, κρίνεται πολύ σημαντική για τις κρίσιμες ώρες που βιώνει η χώρα. Για τα είδη που θα παραδοθούν θα υπάρχει εσωτερική επιτροπή παραλαβής και διαχείρισης υλικού και οι πολίτες που θέλουν να συνδράμουν για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 2810528552 και 2813410219.

Η παραλαβή των προϊόντων θα ξεκινήσει από σήμερα Τετάρτη 11 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 20 Αυγούστου και ώρες 9:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.

Χιλιάδες εμφιαλωμένα νερά από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης

Mπουκάλια εμφιαλωμένου νερού, 3.500 σε ποσότητα, παρέδωσε ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης για τις ανάγκες των πυρόπληκτων οικογενειών που δοκιμάζονται έντονα τις τελευταίες ημέρες.
Διοίκηση και εργαζόμενοι του ΟΑΚ με πρωτοβουλία του διευθύνοντος συμβούλου του Άρη Παπαδογιάννη, προχώρησε στην προμήθεια σημαντικής ποσότητας εμφιαλωμένου νερού, από Χανιώτικη εταιρία εμφιάλωσης τα οποία παραδόθηκαν για αποστολή, στις οικογένειες που το έχουν μεγάλη ανάγκη. Τα νερά του 1½ λίτρου, θα παραδοθούν σε πυρόπληκτες οικογένειες της χώρας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος