Κρήτη: Με εντολή Περιφερειάρχη η έναρξη της δακοκτονίας

Με εντολή του Σταύρου Αρναουτάκη ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας ώστε με ευελιξία και αποτελεσματικότητα να στηριχθεί το πρόγραμμα της δακοκτονίας στην Κρήτη προς όφελος των παραγωγών του νησιού και της τοπικής οικονομίας.

Ο Περιφερειάρχης συγκάλεσε χθες σύσκεψη με τη συμμετοχή των Αντιπεριφερειαρχών Ευριπίδη Κουκιαδάκη, Μαρίας Λιονή, Πελαγίας Πετράκη, Μανόλη Χνάρη και υπηρεσιακών παραγόντων με στόχο να υπάρξει συνεργασία και έγκαιρη ανταπόκριση σε όλες τις Περιφερειακές ενότητες μετά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την καθυστέρηση της παροχής φαρμάκων και της έναρξης του προγράμματος δακοκτονίας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Μάλιστα αποφασίστηκε να γίνει τις επόμενες ημέρες ο πρώτος ψεκασμός στην Κρήτη σε όλα τα τμήματα-περιοχές που κρίνεται αναγκαίο, ενώ έχουν διασφαλιστεί οι απαιτούμενες ποσότητες φαρμάκων για τον πρώτο ψεκασμό.

Ο Περιφερειάρχης και οι Αντιπεριφερειάρχες τόνισαν την άμεση ανάγκη εξασφάλισης από το Υπουργείο των απαιτούμενων ποσοτήτων φαρμάκων για τους υπόλοιπους ψεκασμούς και την στήριξη του προγράμματος δακοκτονίας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος