Κρήτη: Έγκριση 70 νέων επενδυτικών σχεδίων 65,8 εκατ. ευρώ

Τις αποφάσεις έγκρισης για την ενίσχυση 70 νέων επενδυτικών σχεδίων συνολικού κόστους 65,8 εκατ. ευρώ, υπέγραψε σήμερα, Τρίτη, ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

Κρήτη: Έγκριση 70 νέων επενδυτικών σχεδίων 65,8 εκατ. ευρώ

Τα νέα σχέδια αφορούν σε μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες θα λάβουν ενίσχυση ύψους 25.145.527 ευρώ με τη μορφή της επιχορήγησης και της επιδότησης χρηματοδοτικής μίσθωσης για την υλοποίηση των επενδύσεων τους, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016.

Η επιχειρηματική κοινότητα της Περιφέρειας, αξιοποιεί τα κίνητρα του Αναπτυξιακού Νόμου -παρά την κρίση της πανδημίας που επηρεάζει την παγκόσμια οικονομία- και τα ενταγμένα επενδυτικά σχέδια αφορούν σε όλους τους τομείς της περιφερειακής οικονομίας (γεωργία-κτηνοτροφία, μεταποίηση, τουρισμός και λοιπές υπηρεσίες).

«Τα 70 νέα επενδυτικά σχέδια συνολικού κόστους 65.883.705 ευρώ θα ενισχύσουν την αναπτυξιακή προοπτική, θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, δίνοντας μια μεγάλη «ανάσα» στήριξης στις μικρές επιχειρήσεις που αποτελούν την «ραχοκοκαλιά» της οικονομίας μας. Θεωρούμε ότι με τη συνέργεια, τη συμπόρευση όλων των φορέων θα έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα τα επόμενα χρόνια», ανέφερε σχετικά ο κ. Αρναουτάκης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος