Στην απόφαση να κρατήσουν κλειστά τα καταστήματά τους, την ερχόμενη Κυριακή (14/12), πρώτη ημέρα της εορταστικής περιόδου για την καταναλωτική κίνηση, οδηγήθηκαν οι κρεοπώλες των Χανίων, ως ένδειξη στήριξης και συμπαράστασης στις αγροτο-κτηνοτροφικές κινητοποιήσεις που είναι σε εξέλιξη.
Όπως τόνισε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρεοπωλών Νομού Χανίων, Κώστας Φιωτάκης, “πρέπει να διαφυλαχτεί η βιωσιμότητα του κλάδου και οι αξιοπρέπεια των ανθρώπων του“, ενώ σημείωσε ότι αν δεν παρθούν τώρα γενναίες πρωτοβουλίες, ο παραγωγικός κόσμος θα οδηγηθεί σε εξαθλίωση, ενώ θα επηρεαστεί ανεπανόρθωτα και η οικονομία της χώρας.
Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Κρεοπωλών Ν. Χανίων τονίζει την ανάγκη να εξεβρεθούν λύσεις “που θα επιτρέψουν στους ανθρώπους της παραγωγής να συνεχίσουν το έργο τους, προσφέροντας μας ποιοτικά προϊόντα με ασφάλεια, αξιοπρέπεια και προοπτική“.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος