Κίσσαμος: Ποδοσφαιρικός αγώνας προς τιμήν του Θ. Σγουρομάλλη

Αφιερωμένος στον αείμνηστο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Κισσαμικού και της Θύελλας Καλαθαινών, Θανάση Σγουρομάλλη, είναι αφιερωμένος ο φετινός φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας “ΣτηρίΖΩ” που γίνεται για 4η συνεχή χρονιά.

Τον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κισσάμου θα τιμήσουν με την παρουσία τους τόσο οι πρώην διεθνείς τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, Βασίλης Κωνσταντίνου και Παναγιώτης Κελεσίδης, όσο και ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ (Κυπελλούχος Ελλάδος το 1987) και του Εργοτέλη, Μύρωνας Σηφάκης (νυν προπονητής της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν ο Δήμος, η Νεολαία Κισάμου και η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.), με τη στήριξη του Συλλόγου Φίλων Εθνικής Ελλάδος “Γαλανόλευκος Φάρος” θα τιμηθεί ο πρώην ποδοσφαιριστής του Κισσαμικού και της Θύελλας Καλ. και νυν αθλητής Τριάθλου (κατηγορίας Iron Man), Κώστας Βαρουχάκης για την επιτυχή συμμετοχή του σε πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα Τριάθλου, που έγινε στην Νότια Αφρική.
Το φετινό “ΣτηρίΖΩ” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Απριλίου στις 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, ενώ μια ώρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί το “Fun Run” στην πόλη της Κισάμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος