Κίσαμος: «Λαφονήσιος δρόμος» στις 10 Σεπτεμβρίου

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Πλοκαμιανών Κισάμου, η Ομάδα Δρομέων Υγείας Κισάμου, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Δήμος Κισάμου διοργανώνουν για άλλη μια χρονιά τον Ιστορικό αγώνα τρεξίματος με την ονομασία «Λαφονήσιος Δρόμος» αφιερωμένος στα θύματα της Σφαγής του Λαφονησιού το 1824.

Ο Λαφονήσιος Δρόμος 2022 περιλαμβάνει τις κλασσικές 2 διαδρομές. Την διαδρομή Χρυσοσκαλίτισσα – Λαφονήσι των 5,1 Χλμ και την διαδρομή Λιβάδια – Λαφονήσι των 12,5 Χλμ διαδρομή που διέρχεται από το Στόμιο, σημείο που σύσσωμη η τοπική κοινωνία αντιτίθεται στην δημιουργία λατομικής ζώνης για εξόρυξη γύψου που όπως και στο παρελθόν υποβαθμίζει το φυσικό περιβάλλον.

Παρατίθενται χρήσιμοι σύνδεσμοι σχετικά με την φετινή διοργάνωση :Εγγραφές – Δηλώσεις συμμετοχης: https://bit.ly/lafonisios22-registerΑναλυτικά η προκήρυξη του αγώνα: https://bit.ly/lafonisios22-prokirixiΟ χάρτης της διαδρομής: https://bit.ly/lafonisios-mapsΤο σημείο παραλαβής πακέτων – Αθλ. Κέντρο Χαρωδιάς (Περιβόλια Χανίων): https://bit.ly/xarwdiaΤο σημείο της γραμματείας στο Λαφονήσι: https://bit.ly/lafonisios-grammateiaΔεν θες να τρέξεις αλλά να βοηθήσεις; ΔΗΛΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΔΩ: https://bit.ly/lafonisios22-ethelontesΑπό την οργανωτική ομάδα του Λαφονήσιου Δρόμου

Πληροφορίες:
Πλοκαμάκης Εμμανουήλ: 6973761676
Παπαδημητράκης Μενέλαος: 6976517472
Κολοκοτρώνης Δήμος: 6974228787

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος