Κινητοποίηση των γιατρών του ΕΣΥ και στο Ρέθυμνο

Νέα κινητοποίηση και στάση εργασίας πραγματοποιούν οι γιατροί στο Ρέθυμνο, σήμερα Παρασκευή στις 10 το πρωί, όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πύλη του Νοσοκομείου.

Με αφορμή έγγραφο της Ιατρικής Υπηρεσίας  που εισηγείται εφημερία τομέα στο ΤΕΠ κατά τις ημέρες που δεν έχει ειδικευόμενο ή «έμπειρο» αγροτικό ιατρό”, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου υπογραμμίζει πως «σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψει “την υποβάθμιση του νοσοκομείου Ρεθύμνου σε διαμετακομιστικό κέντρο – Κέντρο Υγείας”.

Η ανακοίνωση ήρθε ένα 24ωρο μετά την μεγαλειώδη κινητοποίηση για το Βενιζέλειο Νοσοκομείο και το ηχηρό μήνυμα για την “διάσωση” και ομαλή λειτουργία του ιδρύματος, που επι μονίμου βάσεως εξυπηρετεί ασθενείς όχι μόνο από την Κρήτη, αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογη κινητοποίηση για το Βενιζέλειο θα γίνει και αύριο στις 19.00 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Ν. Ρεθύμνου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος