Κινητοποιήσεις των αγροτοκτηνοτρόφων στην Κρήτη

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα, Δευτέρα, οι αγροτοκτηνοτρόφοι στην Κρήτη προκειμένου να αναδείξουν τα προβλήματα του κλάδου, με έμφαση στη νέα ΚΥΑ για τους βοσκοτόπους, που θα φέρει σοβαρές απώλειες στις επιδοτήσεις τους.

Οι κτηνοτρόφοι του Μυλοποτάμου θα αποκλείσουν τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης στο ύψος του κόμβου του Πανόρμου, στις 10:00 το πρωί, ζητώντας από την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης την ανάκληση της επίμαχης ΚΥΑ και την έναρξη ενός ουσιαστικού διαλόγου.

Παράλληλα, τα μέλη του κτηνοτροφικού συλλόγου Ρεθύμνου θα πραγματοποιήσουν στις 10:00 το πρωί συγκέντρωση στο ύψος των Τριών Μοναστηριών, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσουν στον αποκλεισμό του κόμβου Ατσιποπούλου. Στη συγκέντρωση θα συμμετέχει αντιπροσωπεία του κλάδου από τα Χανιά.

Τέλος, στο Ηράκλειο, μέλη του κτηνοτροφικού συλλόγου θα πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 11:00 το πρωί, ενώ στη συνέχεια θα συνεχίσουν με μηχανοκίνητη πορεία έως το κτίριο της Περιφέρεια Κρήτης, όπου αντιπροσωπεία του Συλλόγου θα επιδώσει στις τοπικές αρχές σχετικό ψήφισμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος