Κινητοποιήσεις από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων


Σειρά κινητοποιήσεων ανακοίνωσε το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, με αφορμή τις επιπτώσεις αλλά και την πολιτική διαχείριση της πανδημίας.

Έτσι, αύριο Τετάρτη στις 11 το πρωί το σωματείο θα βρεθεί στον ΟΑΕΔ για να καταθέσουν οργανωμένα ενστάσεις για όσους συναδέλφους τους μένουν εκτός ταμείου ανεργίας

Την Πέμπτη, 18/03 στις 5 το απόγευμα, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, “καταγγέλλοντας φαινόμενα καταστολής και την πολιτική της διαχείρισης της πανδημίας από την κυβέρνηση”.

Τέλος, το Σωματείο θα συμμετέχει στην πανελλαδική διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή και στην οποία θα συμμετέχουν και άλλοι κλάδοι εργαζομένων.

Σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, επισημαίνεται ότι «την χρονιά που μας πέρασε πολλοί συνάδελφοί μας δεν προσλήφθηκαν καν, με αποτέλεσμα να μην εντάσσονται σε καμία επιδότηση, αρκετοί δούλεψαν 2-3 μήνες αλλά απορρίφθηκαν από το επίδομα ανεργίας με αποτέλεσμα εδώ και μισό χρόνο να μην έχουν καθόλου εισόδημα και οι πιο «τυχεροί» πήραν κάποια ψίχουλα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος