«Καθημερινότητα» οι τηλεφωνικές απάτες και στην Κρήτη – Δύο νέα περιστατικά σε Χανιά και Ηράκλειο

Μια εξαιρετικά ανησυχητική καθημερινότητα συνιστούν οι τηλεφωνικές απάτες στην ελληνική επικράτεια και, φυσικά στην Κρήτη. Έτσι, οι αρχές καλούνται να διαλευκάνουν δύο ακόμα περιστατικά, ένα στα Χανιά και ένα στο Ηράκλειο.

Στα Χανιά, θύμα των απατεώνων έπεσε μια 81χρονη γυναίκα στον Πλατανιά , την οποία οι δράστες έπεισαν τηλεφωνικά, ότι υπήρχε διαρροή στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σπιτιού της, με αποτέλεσμα να αφήσει σακούλα με 5000 ευρώ μετρητά και διάφορα έγγραφα έξω από το σπίτι της.

Στην περίπτωση του Ηρακλείου, θύμα αντίστοιχης απάτης έπεσε 15χρονος, ο οποίος τοποθέτησε κοσμήματα και 5000 ευρώ μετρητά σε σακούλα, την οποία και άφησε σε σημείο που του υποδείχθηκε. Οι δράστες αναζητούνται από τις αρμόδιες αρχές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος