Και κοσμηματοπωλείο στον Πλατανιά χτύπησαν οι τρεις Ρουμάνοι “τουρίστες” (βίντεο – φωτο)

Νέα στοιχεία για τη «δράση» των τριών Ρουμάνων, που συνελήφθησαν για κλοπές σε κοσμηματοπωλείο του Ηρακλείου, αποκαλύπτονται από τις αρχές και, συγκεκριμένα, από τα  Α.Τ. Κισσάμου και Πλατανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, οι τρεις δράστες είχαν αρχικά επισκεφθεί την Κίσσαμο, όπου και έμειναν σε ξενοδοχείο της περιοχής για μία ημέρα.

Οι δύο από αυτούς -ένας άνδρας και μια γυναίκα-  έμπαιναν σαν πελάτες στα κοσμηματοπωλεία, ενώ ο τρίτος ήταν στο ενοικιαστικό αυτοκίνητο που είχαν κλείσει στην Κίσσαμο και τους μετέφερε.

Στη συνέχεια, πήγαν στο Ηράκλειο, όπου το πρωί της Παρασκευής έκλεψαν από κοσμηματοπωλείο στις Μοίρες, ένα βραχιόλι.

Ερχόμενοι από το Ηράκλειο με κατεύθυνση την Κίσσαμο -όπου έπρεπε να παραδώσουν το αυτοκίνητο, σταμάτησαν στον Πλατανιά όπου με τον ίδιο τρόπο -με τη μέθοδο δηλαδή της απασχόλησης- έκλεψαν ένα κόσμημα από κοσμηματοπωλείο. Ο ιδιοκτήτης έσπευσε στο Α.Τ. της περιοχής και κατήγγειλε το περιστατικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα της παρέας,  φορούσε το κλεμμένο δαχτυλίδι.

Και κοσμηματοπωλείο στον Πλατανιά χτύπησαν οι τρεις Ρουμάνοι “τουρίστες” (βίντεο – φωτο)

Οι δράστες είχαν κλείσει εισιτήρια για να αναχωρήσουν από τα Χανιά με το πλοίο της γραμμής, ωστόσο ατύχησαν, αφού από την ΕΛΑΣ Ηρακλείου, είχε ενημερωθεί για την αναζήτηση των δραστών και το Α.Τ.  Κισσάμου όπου και εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Οι τρεις συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο Ηράκλειο, όπου αναμένεται να απολογηθούν.

Και κοσμηματοπωλείο στον Πλατανιά χτύπησαν οι τρεις Ρουμάνοι “τουρίστες” (βίντεο – φωτο)

Η… «περιοδεία» των τριών δραστών -με τόπο μόνιμης διαμονής τους τη Ρουμανία- εντάσσεται στη δράση αρκετών επιτήδειων που, εκμεταλλευόμενοι την τουριστική περίοδο, εφορμούν παριστάνοντας τους επισκέπτες, αρπάζοντας ότι μπορούν, με την τακτική της απασχόλησης των καταστηματαρχών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος