Ισόβια στους ληστές του ηλικιωμένου ζευγαριού

Array

Ένοχοι για την κατηγορία της ληστείας με ιδιαίτερη αυστηρότητα, κρίθηκαν οι δύο Αλβανοί, 32 και 36 ετών οι οποίοι είχαν συλληφθεί μόλις λίγες ημέρες μετά την ληστεία που πραγματοποίησαν στις 16 Ιανουαρίου 2017 σε βάρος ενός ζευγαριού ηλικιωμένων 88 και 81 ετών στον Φουρνέ στα Χανιά.
Το Εφετείο Κακουργημάτων στα Χανιά , τους καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη, παρά του ότι δεν κρίθηκαν ως ένοχοι για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.
Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση είχε εξιχνιαστεί άμεσα από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.
Στην διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν τα κοσμήματα που είχαν κλέψει μέσα σε έναν τενεκέ λαδιού τον οποίο θα έπαιρναν μαζί τους αφού είχαν εκδόσει εισητήρια για να φύγουν απο την Κρήτη.
Όμως εκείνο που είχε προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση ήταν πως η 81χρονη γυναίκα, μετά την ληστεία, αν και ήταν δεμένη, είχε το κουράγιο να ανοίξει το λαπτοπ που υπάρχει στο σπίτι και να επικοινωνήσει μέσω Skype με συγγενείς τους στην Αυστραλία, οι οποίοι ειδοποίησαν και τις αρχές στα Χανιά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος