Ηράκλειο: Στις 29 Σεπτεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία 71χρονου

Στις 29 Σεπτεμβρίου θα συνεχισθεί η δίκη για τη δολοφονία του 71χρονου Όθωνα Ανδρουλιδάκη από δύο δράστες Βουλγαρικής καταγωγής στις 12 Αύγουστου 2015, οι οποίοι του επιτέθηκαν στο σπίτι του στις Μοίρες, του επέφεραν 56 μαχαιριές και του απέσπασαν 100 ευρώ.

Ηράκλειο: Στις 29 Σεπτεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία 71χρονου

Η εκδίκαση της υπόθεση ξεκίνησε σήμερα το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου και στο εδώλιο κάθισε ο μεγαλύτερος από τους δράστες, ο 21χρονος Βούλγαρος, καθώς ο δεύτερος κατηγορούμενος, που ήταν 17 χρόνων κατά την τέλεση της πράξης, θα δικαστεί από το Δικαστήριο Ανηλίκων.

Κατά την ακροαματική διαδικασία υπήρξαν και εντάσεις όταν ο κατηγορούμενος κατά την κατάθεσή του αρνήθηκε τα όσα τον κατηγορούν ενώ κάποιοι συγγενείς του θύματος κινήθηκαν προς το μέρος αλλά με την παρέμβαση των αστυνομικών τα πνεύματα ηρέμησαν.

Ο εισαγγελέας της έδρας κατά την αγόρευσή του πρότεινε την ενοχή του δράστη και χαρακτήρισε την ανθρωποκτονία του 71χρονου ως άκρως βάναυση. – ΑΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος