Συνελήφθησαν, την Τρίτη το μεσημέρι στο Ηράκλειο τέσσερεις αλλοδαποί και συγκεκριμένα δύο άνδρες ηλικίας 35 και 29 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 55 και 32 ετών, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της σωματεμπορίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας από την έρευνα προέκυψε ότι ο 35χρονος μαζί με τους τρεις αλλοδαπούς από κοινού, εξανάγκαζαν 25χρονη αλλοδαπή (παρακρατώντας τα ταξιδιωτικά της έγγραφα) να εκδίδεται και να επαιτεί, με την απειλή και χρήση βίας απειλώντας την ταυτόχρονα κατά της ζωής της και της σωματικής της ακεραιότητας, προσποριζόμενοι τα οικονομικά οφέλη.
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, την Τρίτη το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στην κοινή τους οικία, όπου εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν οι τέσσερις αλλοδαποί.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος