Η στελέχωση των υπηρεσιών δόμησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης

Το κρίσιμο ζήτημα της στελέχωσης των Τεχνικών Υπηρεσιών Δόμησης της Αυτοδιοίκησης στην Κρήτη, απασχόλησε τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Στην τοποθέτηση του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στα πλαίσια επερώτησης δήλωσε ότι η αναπτυξιακή εταιρεία ΔΑΙΔΑΛΟΣ είναι στην διάθεση όλων των οργανισμών της Αυτοδιοίκησης για την στήριξη και διευκόλυνση των αναπτυξιακών προγραμμάτων που υλοποιούν ή σε λοιπά θέματα διοικητικής στήριξης.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, εγκρίθηκε η εφαρμογή του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς για το έτος 2022 με συνολικό προϋπολογισμό 10.800.000,00 ευρώ χωρίς την προμήθεια των φαρμάκων που θα χρησιμοποιηθούν.

Εγκρίθηκε η Κυκλοφοριακή Ρύθμιση στη θέση “Κάμπος” Κισάμου, για το έργο: «επείγουσες εργασίες αποκατάστασης ζημιών και αντιμετώπιση καθιζήσεων και κατολισθήσεων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο περιοχής Δήμων Κισάμου και Καντάνου Σελίνου.

Εγκρίθηκε η δωρεά λυόμενου οικίσκου για διεξαγωγή εξετάσεων ανίχνευσης COVID-19, στον Παγκρήτιο Πολιτιστικό Σύλλογο Ελλήνων Ρομά «Η Ελπίδα», καθώς και η δωρεά ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού (υγειονομικού υλικού, φορητού εξοπλισμού ιατρείου – φαρμακείου και υγειονομικού εξοπλισμού εκστρατείας υγείας) στο Περιφερειακό Τμήμα Ιεράπετρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας CoViD-19 στην Περιφέρεια Κρήτης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος