ΓΓ ΕΟΤ: Προώθηση του Κρητικού πρωινού στα καταλύματα του νησιού

Την πρότασή του για την αύξηση της διείσδυσης των κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία του νησιού παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης κατά την ομιλία του στην ημερίδα του 9ου Παγκρήτιου Web Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία & Δίκτυα Διανομής.

«Στην ανάγκη εμπλουτισμού του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας, η απάντηση είναι η επένδυση στην αυθεντικότητα και την ιδιαίτερη ταυτότητα του τόπου μας. Αυτή είναι η επόμενη μέρα του βιώσιμου τουρισμού. Σε επίπεδο προβολής, η γαστρονομία φέτος έχει τη δική της καμπάνια από τον ΕΟΤ, την οποία θα παρουσιάσουμε τις επόμενες εβδομάδες. Η κουζίνα είναι ουσιαστικά τα προϊόντα μας, η γη μας, οι άνθρωποι μας, η ατμόσφαιρα που περιβάλλει αυτό που ονομάζεται κρητική γαστρονομία. Η υψηλή ποιότητα των κρητικών προϊόντων και, συνολικά, τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής αποτελούν συγκριτικά πλεονεκτήματα, τα οποία εμείς στον ΕΟΤ θα τα αναδείξουμε με τις καμπάνιες μας» τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος