Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία Χανιώτη – Δύο Γεωργιανοί υπήκοοι οι δράστες

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων υπόθεση ληστείας και ανθρωποκτονίας σε βάρος 53χρονου Χανιώτη που διαπράχθηκε στις 15 Ιανουαρίου στα Χανιά.
Από την έρευνα των αστυνομικών της προέκυψε ότι στην υπόθεση εμπλέκονται δύο αλλοδαποί τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, πρόκειται για δύο άνδρες από τη Γεωργία, πατέρα και γιο, 49 και 19 ετών αντίστοιχα. Η αστυνομία βρήκε αποτύπωμα του ενός δράστη στην μονωτική ταινία που χρησιμοποίησαν για να τον φιμώσουν.
Ο άτυχος άνθρωπος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, φέροντας σοβαρές κακώσεις στο πρόσωπο, ενώ ήταν φιμωμένος με μονωτική ταινία .

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι αλλοδαποί αφού βασάνισαν το θύμα τους, έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο, τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και άγνωστο χρηματικό ποσό. Οι δράστες δεν αρκέστηκαν όμως στα όσα έκαναν: Στη συνέχεια προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο στο ανυπεράσπιστο θύμα τους, δια της απόφραξης των αεροφόρων οδών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και αναμένεται η έκδοση Εντάλματος Σύλληψης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τον φρικτό βασανισμό και την εν ψυχρώ δολοφονία, η ληστεία -σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου του 380 του Ποινικού Κώδικα, είναι μια πράξη που διαπράχθηκε με με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος