Το Τμήμα Πρασίνου και Αστικού Περιβάλλοντος του Δήμου Ρεθύμνης προσκαλεί τους πολίτες, μεμονωμένους ή οργανωμένους σε συλλογικότητες, να συμμετάσχουν στην εθελοντική δενδροφύτευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2025, στις 10:30 πμ στον Δημοτικό Κήπο.
Σημειώνεται ότι θα φυτευτούν επιλεγμένα δέντρα και θάμνοι με σκοπό την ενίσχυση, την ανανέωση και την αναπλήρωση των φυτών.
Με τη δράση αυτή, ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια λειτουργίας του Δημοτικού Κήπου Ρεθύμνης. Ο χαρακτήρας της πρωτοβουλίας προφανώς είναι περιβαλλοντικός, ωστόσο έχει και κοινωνική διάσταση αφού ενεργοποιεί την τοπική κοινωνία, προσφέροντας στους πολίτες τη δυνατότητα συμμετοχής στη φροντίδα του δημοσίου χώρου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 28310 57940, 2831440240.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος