Γ. Σταυρουλάκης: Ανάγκη πρόβλεψης και προστασίας των ιστορικών μνημείων (audio)

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου Προχωρημένων Θεμάτων Μηχανικής στην ΟΑΚ, το οποίο πραγματοποιείται στα πλαίσια της πολυετούς συνεργασίας της Ακαδημίας με το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Το Συνέδριο ξεκίνησε την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή Καθηγητών από κορυφαία Πανεπιστήμια της Γερμανίας, της Πολωνίας και της Ελλάδας.

Η θεματολογία του περιελάμβανε εισηγήσεις, σε θέματα θεωρητικής και υπολογιστικής μηχανικής, καινοτόμων υλικών, συμπεριφοράς κατασκευών σε σεισμούς, δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων ο Καθηγητής Γιώργος Σταυρουλάκης, Αναπληρωτής Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης και μέλος του ΔΣ της Ακαδημίας.

Στα Χανιά, υπάρχει ανάγκη πρόβλεψης και προστασίας των ιστορικών μνημείων, χωρίς δυστυχώς να υπάρχει μέχρι σήμερα ανταπόκριση ούτε από τον Δήμο, ούτε από την πολιτεία, επεσήμανε ο κ. Σταυρουλάκης.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο κ. Σταυρουλάκης:

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος