Επίθεση σε βάρος αστυνομικών στη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης κατά των ναρκωτικών στον Μυλοπόταμο

Array

Νέες διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο της εχθρικής συμπεριφοράς κατοίκων της επαρχίας Μυλοποτάμου απέναντι στους αστυνομικούς, όποτε επιχειρούνται έλεγχοι ή και έρευνες στην περιοχή.

Έτσι χθες, σε διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που κατέληξε στον εντοπισμό, την εκρίζωση και την κατάσχεση 200 δενδρυλλίων κάνναβης και 15 κιλών ινδικής κάνναβης σε διάφορες μάντρες και σε αποθήκη στα Ζωνιανά, κάτοικοι αποδοκίμαζαν τους αστυνομικούς, απαιτώντας να αποχωρήσουν από το χωριό.Επίθεση σε βάρος αστυνομικών στη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης κατά των ναρκωτικών στον Μυλοπόταμο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Χανίων, η ομάδα δεν περιορίστηκε μόνο σε φραστικό προπηλακισμό, αλλά επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα. Μάλιστα η αρχικά ολιγομελής «ομάδα» των 5 ατόμων αυξήθηκε στη συνέχεια σε 25-30. Στις επιθέσεις, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να «απαντήσουν» με ρίψη βομβίδων κρότου-λάμψης.

Στο μεταξύ από τους πέντε συνολικά κατηγορούμενους, χθες είχαν συλληφθεί οι δύο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, σήμερα παρουσιάστηκαν και οι άλλοι τρεις.

Οι αστυνομικοί δηλώνουν ότι στην περιοχή εξακολουθεί και υπάρχει «άβατο», αφού είτε πρόκειται για διενέργεια απλών ελέγχων ή και για έρευνες που έχουν πιο μεγάλη διάσταση, πραγματοποιούνται αστυνομικές επιχειρήσεις με τη συμμετοχή πολλών δυνάμεων, αφού υπάρχει εχθρική και επιθετική συμπεριφορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίθεση σε βάρος αστυνομικών έγινε μια ημέρα από την επέτειο θανάτου του αξέχαστου Στάθη Λαζαρίδη.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος