Επιθεώρηση έργων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Χανίων

Έργα που εκτελούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων επισκέφθηκε την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο Συγκοινωνιακών Έργων της Π.Ε. Χανίων κ. Γιώργο Μπουντουράκη και τον Ειδικό Σύμβουλο κ. Νεκτάριο Κουμάκη.


Ο κ. Καλογερής επιθεώρησε το έργο βελτίωσης του επαρχιακού οδικού άξονα Χανιά – Αλικιανός, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΠΔΕ Περιφέρειας Κρήτης και είναι προϋπολογισμού 1.500.000€.

Διαπιστώθηκε σημαντική πρόοδος των εργασιών, καθώς η βελτίωση του ασφαλτοτάπητα έχει ήδη φτάσει στην περιοχή του Αλικιανού.

Επίσης, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου στην περιοχή των Κεραμιών, όπου εκτελούνται έργα Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας μέσω την κατασκευής αντιολισθηρού ασφαλτοτάπητα, καθώς και κατάλληλης σήμανσης και διαγράμμισης, στα πλαίσια του σχετικού έργου που υλοποιείται σε όλη την Κρήτη και χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Κρήτης με αρχικό προϋπολογισμό 34,5 εκατ. €, εκ των οποίων τα 9,5 εκατ € αφορούν σε παρεμβάσεις στην Π.Ε. Χανίων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος