Επίσκεψη εκπαιδευομένων στα τμήματα δια βίου μάθησης στον Αρχαιολογικό χώρο της Φαλάσαρνας

Με αφορμή την ολοκλήρωση των μαθημάτων στα αντικείμενα ελληνικής γλώσσας και αγγλικών στον χώρο εργασίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κισσάμου, οργανώθηκε από Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων, επίσκεψη στον χώρο της Αρχαίας Φαλάσαρνας.

Επίσκεψη εκπαιδευομένων στα τμήματα δια βίου μάθησης στον Αρχαιολογικό χώρο της Φαλάσαρνας

Η ξενάγηση έγινε από την αρχαιολόγο Χατζηδάκη Ελπίδα στην αγγλική γλώσσα παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας-δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού Γιώργου Χαχλάκη και της υπεύθυνης του γραφείου Παιδείας και δια βίου Μάθησης, κ. Κουφάκη Μαρίας.

Σκοπός ήταν να δοθεί η ευκαιρία αφ’ ενός στους ξένους υπηκόους που μένουν μόνιμα στην περιοχή μας και μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα, να γνωρίσουν μέρος της ιστορίας της περιοχής που επέλεξαν να κατοικήσουν και αφ’ ετέρου, να γίνει πρακτική στη χρήση και κατανόηση της αγγλικής, για εκείνους που τη χρησιμοποιούν στον επαγγελματικό τομέα.

Στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κισσάμου συνεχίζονται τα μαθήματα Δημιουργίας Ιστοσελίδας καθώς και οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα. Πληροφορίες στο site του Δήμου https://www.kissamos.gr/news.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος