Επαφές Β. Βαγιωνάκη για τη συντήρηση Δ.Ο.Υ. Χανίων

Τον Διευθυντή της Φορολογικής Περιφέρειας Πειραιά, κ. Μπάρκουλα συνάντησε την Τετάρτη η βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Βάλια Βαγιωνάκη, προκειμένου να προωθήσει το αίτημα άμεσης αποκατάστασης και συντήρησης της ΔΟΥ Χανίων.

Με αφορμή το πρόσφατο ατύχημα στην είσοδο του κτιρίου, αλλά και το πόρισμα του Δημόκριτου για τα προβλήματα που προκύπτουν, η κα Βαγιωνάκη θέλησε να μεταφέρει την αγωνία των εργαζομένων ζητώντας να προχωρήσουν όσο πιο σύντομα είναι εφικτό οι διαδικασίες για να δοθεί λύση σε ένα χρονίζων πρόβλημα.

Από τη μεριά του ο κ. Μπάρκουλας τόνισε πως η Υπηρεσία του έχει ολοκληρώσει τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους από τον Οκτώβριο, έχοντας εισηγηθεί προς το Υπουργείο την άμεση αποκατάσταση των εξωτερικών προστεγασμάτων περιμετρικά του κτιρίου λόγω του αποσαθρωμένου σκυροδέματος και των ετοιμόρροπων τμημάτων μαρμάρου από τους προβόλους.

Επιπλέον, σημείωσε πως έχουν δρομολογηθεί εργασίες συντήρησης στη βορειοανατολική πλευρά του κτιρίου, καθώς και μονώσεις για να μην προκαλούνται βλάβες από την υγρασία.

Τέλος, ο κ. Μπάρκουλας ενημέρωσε την κα Βαγιωνάκη πως ήδη έχουν δεσμευτεί τα χρήματα για τις επισκευές, ωστόσο μένουν να ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, από το αρμόδιο Υπουργείο, για την αποδέσμευσή τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος