Ένταση στη δίκη για το διπλό φονικό στα Ανώγεια

Με εντάσεις συνεχίστηκε τη Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων η δίκη για το διπλό φονικό στα Ανώγεια, με θύματα τον 68χρονο Λευτέρη Καλομοίρη και τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ο 30χρονος γιος του Καλομοίρη, ο οποίος κατηγορείται σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου ότι πυροβόλησε επτά φορές το νεαρό συγχωριανό του, όταν αντίκρυσε τον πατέρα του νεκρό έξω από το σπίτι τους στο Περαχώρι.

Η ούτως ή άλλως έντονη συγκινησιακά εκδίκαση της υπόθεσης, επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης ενός βασικού μάρτυρα, με τους συνήγορους της οικογένειας Ξυλούρη να καταγγέλλουν διαφοροποίηση των ισχυρισμών του σε σχέση με την προανακριτική διαδικασία.

Στη συνέχεια οι δικαστές αναγκάστηκαν να διακόψουν για λίγο τη διαδικασία, αφού οι συνήγοροι κατάγγειλαν ότι η κόρη του Λευτέρη Καλομοίρη, κατέγραφε με το κινητό της την κατάθεση. Η κοπέλα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Στη σημερινή (Δευτέρα)  διαδικασία, κατέθεσε μεταξύ άλλων και ο αστυνομικός που χειρίστηκε την υπόθεση, ενώ συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία της μητέρας του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη.

Η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Παρασκευή, 16 Απριλίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος